dilluns, 26 d’octubre del 2009

FOTOS PREMIADES PRIMER CONCURS FOTOGRÀFIC 2009

CATEGORIA ADULTA

Foto guanyadora PRIMER PREMI del Primer Concurs Fotogràfic de la Nostra Associació Fotogràfica de Vallirana, 21 d'octubre de 2009, amb el lema: "FESTA MAJOR DE VALLIRANA 2009".
Titol: Sotal el Sol
Autor: XAVIER TORRAS I CID de Vallirana



Foto guanyadora del SEGON PREMI del Primer Concurs Fotogràfic de la Nostra Associació Fotogràfica de Vallirana, 21 d'octubre de 2009, amb el lema: "FESTA MAJOR DE VALLIRANA 2009".
Titol: Ep! Que baixo!
Autor: Sergio Dominguez Freijo de Vallirana



CATEGORIA INFANTIL

Foto guanyadora del Primer Concurs Fotogràfic de la Nostra Associació Fotogràfica de Vallirana, 21 d'octubre de 2009, amb el lema: "FESTA MAJOR DE VALLIRANA 2009". Titol: Velocidad
Autor: Jordi Dólera Garcia de Cervelló



Foto del Segon Premi del Primer Concurs Fotogràfic de la nostra Associació Fotogràfica de Vallirana, 21 d'octubre de 2009 amb el lema: "FESTA MAJOR DE VALLIRANA 2009" .
TÍTOL: Vigílale
AUTORA: Ariadna Ortiz Delgado


Foto Tercer premi del Primer Concurs Fotogràfic de la Nostra Associació Fotogràfica de Vallirana, 21 d'octubre de 2009, amb el lema: "FESTA MAJOR DE VALLIRANA 2009".
Titol: Mi hermano en los autochoques
Autora: Mirian Dólera Garcia de Cervelló

dissabte, 24 d’octubre del 2009

PREMIS PRIMER CONCURS DE FOTOGRAFIA

D’acord amb les Bases del PRIMER CONCURS FOTOGRÀFIC, organitzat per la nostra ASSOCIACIÓ FOTOGRÀFICA DE VALLIRANA, aquest passat divendres, dia 23 d’octubre de 2009, a la Masia Molí de can Batlle, a les 7 de la tarda, es féu lliurament dels premis corresponents, la llista dels quals i llurs donacions per part dels comercians valliranencs les podreu consultar CLICANT AQUI.
Els guanyadors, d’acord amb el criteri del Jurat, format per Rafael Borràs, Enric Solà i Antonio Molero, van ser els següents:

CATEGORIA INFANTIL
PRIMER PREMI: Jordi Dólera i Garcia, amb l’obra titulada “Velocidad”;
SEGON PREMI: Ariadna Ortiz Delgado, amb l’obra titulada “Vigílale”;
TERCER PREMI: Mírian Dólera Garcia, amb l’obra titulada “Mi hermano en los autochoques”.

CATEGORIA ADULTA
PRIMER PREMI: Xavier Torras i Cid, amb l’obra titulada “Sota el sol”;
SEGON PREMI: Sergio Dominguez Freijo, amb l’obra titulada “Ep! Que baixo!”;
TERCER PREMI: Antoni Cazorla González, amb l’obra titulada “Foto menos autorizada”.
PREMI LOCAL CEDIT PER L’AJUNTAMENT DE VALLIRANA: Xavier Torras i Cid per l’obra titulada “Sota el sol”.

Volem aprofitar aquest escrit per agrair a tots els comerciants de Vallirana que han col•laborat desinteressadament en l’aportació que han fet per als premis, especialment a la senyora Paz Egido, Regidora de Dinàmiques Culturals i Turisme, de l’Ajuntament de Vallirana per l’aportació al Premi Local, així com a la Regidoria de Joventut de Vallirana. En nom de la Junta Directiva, també volem expressar la nostra gratitud als associats: Cristina Buquet a Jordi Xancó i a l’Àngel Solsona per haver col•laborat molt efusivament en les tasques d’organització d’aquest concurs.
LA JUNTA DIRECTIVA

dimecres, 21 d’octubre del 2009

Advertiment

La Junta Directiva de l’Associació Fotogràfica de Vallirana fa saber el següent:

Que aquesta tarda, a partir de la set, a la Masia Molí de Can Batlle, carrer Molí, 2-4 de Vallirana, s’ha reunit el Jurat del Primer Concurs Fotogràfic “FESTA MAJOR DE VALLIRANA 2009” compost pels senyors Rafael Borràs, Enric Solà i Antoni Melero.

Que els premis han estat concedits segons llurs criteris i que a partir de divendres dia 23 d’octubre d’enguany es repartiran a la mateixa Masia de Can Batlle a les 8 del vespre.

Atès que el tercer premi de la Categoria Adulta amb el lema “CRIS” i el títol “Descans” s’ha comprovat, una vegada seleccionat, que no tenia nom, ni cognoms ni adreça ni telèfons, per a la qual cosa es fa impossible poder identificar el seu autor o autora.

Per tant, demanem públicament que l’autor o autora que hagi presentat la fotografia esmentada, tingui la bondat de donar-se a conèixer per tal de lliurar-li el premi. A fi de comprovar que la persona és l’autor/ra real de la fotografia caldrà que abans de les 6 de la tarda, del dia 23 d’octubre de 20009, presenti l’original, sigui negatiu o digital i s’identifiqui, a la Masia del Molí de Can Batlle.

En cas que l’autor o autora de la foto premiada amb el tercer premi no donés senyals de vida, la seva fotografia serà considerada fora de concurs i automàticament es donarà com a guanyadora la foto que ha estat reservada en cas que es donés aquesta circumstància suara escrita.
Vallirana, 21 d’octubre de 2009

dissabte, 17 d’octubre del 2009

Sante Creu de Rodes

El despoblat de Santa Creu de Rodes es troba situat prop del monestir de Sant Pere de Rodes, al municipi de Port de la Selva (Alt Empordà). Es tracta d'un nucli de població abandonat i que es troba en ruïnes. D'aquest lloc es tenen notícies gràcies a la seva església parroquial de Santa Helena de Rodes, de la que es tenen notícies des del 974.
Foto cedida per Sergi Garcia Santeugini.

dimecres, 14 d’octubre del 2009

Colom a la font bevent


Càmera: Canon EOS 40D
Velocitat: 1/640 seg.
Obertura: f/8.0
ISO: 100
Distància focal: 130 mm.
Foto cedida per en Sergi Garcia Santeugini, feta a Tarragona un colom assedegat bevent aigua del rajoli de la font.

dimarts, 13 d’octubre del 2009

Atzavara

Càmera: CANON EOS 40D
Velocitat: 1/250
Obertura: f/8
ISO: 100
Distància focal: 27 mm.
Foto cedida per Sergi Garcia Santeugini

diumenge, 11 d’octubre del 2009

dimecres, 7 d’octubre del 2009

Motors d'aviació


"Us envio tres imatges preses amb un tele de 300 mm. a mà alçada.
Es increïble la possibilitat de fer fotos amb una òptica Nikkor VR,
sense que surtin mogudes. Per a mostra un botó".
Foto cedida per Ramon Malo

dissabte, 3 d’octubre del 2009

Correllengua

El nostre associat i bon amic, Àngel Solsona, ens ha tramès aquesta fotografia que pertany al Correllengua de Vallirana celebrat aquest dissabte passat, 3 d'octubre.