dijous, 19 de març del 2009

En Sergio ens ha dit

Avui volem presentar-vos una web d'un amic d'un associat a la nostra Associació, que ha estat seleccionada al VII concurs a les millors webs vasques organitzat pel diari El Correo, com a finalista (encara no s'ha decidit el guanyador), en la categoria personal/associativa i juntament amb la web de la Oreja de Van Gogh, aquí teniu el link a la notícia:
http://www.elcorreodigital. com/vizcaya/20090308/sociedad/ seleccionadas-webs-finalistas- premios-20090308.html

I a la seva web/blog:
http://www.arkaitzmorales.blogspot.com/
Us la volia presentar perquè és un fotògraf boníssim de paisatge i la seva web és divulgativa, vull dir que fa les fotos i dóna una explicació de com les ha fet, com ho ha preparat, etc.Només volia donar-vos-la a conèixer perquè crec que és molt interessant i s'hi pot aprendre molt. No cal que la pengeu al blog de l'associació si no ho creus oportú, però aconsello a tothom que li faci una ullada.
Ens hem mirat la pàgina Web i ens ha semblat correcte i molt interessant, per tam amic, Sergio, aquí la temim penjada i també l'hem col·locada a link d'altres WEBS.

1 comentari:

  1. En nom de l'ASSOCIACIÓ FOTOGRÀFICA DE VALLIRANA, amic de l'amic i membre de la Junta Directiva, en Sergio Dominguez, t'agreixo molt, Arcaitz Morales, que ens ajudis a enriquir el notre Web Blog, perquè les teves fotos són d'una qualitat extraordinària.
    El President: Jordi Navalón i Valentín
    (En nombre de la ASSOCIACIÓ FOTOGRÀFICA DE VALLIRANA, amigo del amigo y miembro de la Junta Directiva, Sergio Dominguez, te agradezco mucho, Arkaitz Morales, que nos ayudes a enriquecer nuestra WEB Blog, porque tus fotos son de una calidad extraordinaria.
    El President, Jordi Navalón i Valentín

    ResponElimina