diumenge, 21 de juny del 2009

Exposició fotogràfica “Masies de Vallirana”

(Quatre instantànies de l'acte de la Inauguració de l'Exposició Fotogràfica)

El passat divendres dia 12 de juny, a la Sala d’Exposicions de la Masia de Can Batlle de Vallirana l’ASSOCIACIÓ FOTOGRÀFICA inaugurà l’exposició fotogràfica de masies de Vallirana que els nostres associats i simpatitzant de la fotogràfica havien realitzat anteriorment.
El senyor president de l’associació, en Jordi Navalon i Valentín, obrí l’acte tot agraint la presència de totes les persones que hi havien acudit alhora que invità a tota persona, amant de la fotografia, que les portes de l’Associació Fotogràfica estaven obertes a tothom que tingués ganes de participar-hi.

En l’acte de la inauguració poguérem comptar amb la presència de la Regidora de Dinàmiques Culturals i Turisme de l’Ajuntament de Vallirana, senyora Paz Egido, que expressà el seu agraïment a l’Associació Fotogràfica, per la tasca que portàvem a terme i també agraí a tots els propietaris de les masies de Vallirana per la seva gentilesa en obrir les portes de casa seva per deixar-hi entrar l’elenc d’aficionats a la fotografia.

L’exposició estarà oberta fins el dia 28 de juny, als horaris habituals de la Masia del molí de Can Batlle, carrer Molí, 2-4 de Vallirana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada