dimecres, 21 d’octubre del 2009

Advertiment

La Junta Directiva de l’Associació Fotogràfica de Vallirana fa saber el següent:

Que aquesta tarda, a partir de la set, a la Masia Molí de Can Batlle, carrer Molí, 2-4 de Vallirana, s’ha reunit el Jurat del Primer Concurs Fotogràfic “FESTA MAJOR DE VALLIRANA 2009” compost pels senyors Rafael Borràs, Enric Solà i Antoni Melero.

Que els premis han estat concedits segons llurs criteris i que a partir de divendres dia 23 d’octubre d’enguany es repartiran a la mateixa Masia de Can Batlle a les 8 del vespre.

Atès que el tercer premi de la Categoria Adulta amb el lema “CRIS” i el títol “Descans” s’ha comprovat, una vegada seleccionat, que no tenia nom, ni cognoms ni adreça ni telèfons, per a la qual cosa es fa impossible poder identificar el seu autor o autora.

Per tant, demanem públicament que l’autor o autora que hagi presentat la fotografia esmentada, tingui la bondat de donar-se a conèixer per tal de lliurar-li el premi. A fi de comprovar que la persona és l’autor/ra real de la fotografia caldrà que abans de les 6 de la tarda, del dia 23 d’octubre de 20009, presenti l’original, sigui negatiu o digital i s’identifiqui, a la Masia del Molí de Can Batlle.

En cas que l’autor o autora de la foto premiada amb el tercer premi no donés senyals de vida, la seva fotografia serà considerada fora de concurs i automàticament es donarà com a guanyadora la foto que ha estat reservada en cas que es donés aquesta circumstància suara escrita.
Vallirana, 21 d’octubre de 2009

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada